Hondentransport door de lucht!


Wij kunnen uw huisdieren ook per lucht vervoeren, waarna wij ze met particulier vervoer  bij u thuis brengen!

Woof Airlines, een dienst om huisdieren per vliegtuig te vervoeren, is een Europees bedrijf dat in 2015 werd opgericht door een jonge Spaanse ondernemer die een passie heeft voor huisdieren en vliegen.

Na het ontdekken van de behoefte van duizenden gezinnen, om verschillende redenen, om te reizen en te verhuizen naar verschillende landen en continenten en hun huisdieren te moeten vervoeren. Woof Airlines is geboren om de beste, persoonlijke service te bieden voor het vervoeren van huisdieren en dieren in het algemeen. Bij Woof Airlines werken zij eraan om de klant alles te kunnen bieden.

Bij Woof Airlines werken we eraan om onze klanten, eigenaren van gezelschapsdieren, een service te bieden waarbij communicatie, de kwaliteit van de service en de omgang met zowel het dier als met hen ons onderscheidt. We zijn naar de top gestegen en hebben de concurrentie in deze branche in relatief korte tijd overwonnen. We zijn begonnen met online platforms (zoals Uship) en na honderden referenties en positieve reacties van onze klanten te hebben ontvangen, breidt ons bedrijf zich nu snel uit. We zijn echt een wereldwijd bedrijf. Geen bestemming is ons te ver of te moeilijk!

In Nederland werken zij samen met Anita Zwanepol, Zij vervoerd de dieren met haar bedrijf, Mastin Lounge Transport, over de weg, ook van land naar land. Voor meer informatie kunt u altijd bij haar terecht, ook over onze andere diensten!  info-transport@mastin-lounge-espagnol.nl

Anita gaat ook mee op vluchten als er een hond vanuit Nederland vervoert moet worden via de lucht. Er zijn voorbeelden van honden die ze vanuit Noorwegen moet halen met het busje om daarna vanaf Schiphol te vliegen.... Bij aankomst in het land van bestemming neemt een vervoerder van Woof de hond van haar aan voor verder vervoer naar de klant of Anita huurt daar een auto (als het niet ver meer is) om de hond(en) naar het afleveradres te brengen. Alles in overleg. 

Note: Woof vliegt de honden binnen Europa maar ook continentaal. Woof is aangesloten bij IPATA

Eisen voor eigen reiskennel:

Voor advies en de maten kunt u ons altijd bellen!! 

1. De reiskennel moet gemaakt zijn van hard plastic of glasvezel. 
2. De reiskennel mag geen wielen hebben. Ze moeten worden verwijderd, of, als ze niet kunnen worden verwijderd, worden ingetrokken en stevig op hun plaats worden vastgeplakt. 
3. De deur moet een centraal vergrendelingsmechanisme hebben dat op minstens 2 plaatsen vergrendelt: aan de boven- en onderkant van de deur.  (A)
4. De deurscharnieren moeten 1,6 cm uitsteken voorbij de horizontale extrusies boven en onder de deur.  (B)
5. De 2 helften van de reiskennel moeten met bouten en moeren aan elkaar worden bevestigd. Alle andere sluit- / vergrendelingsmethoden zijn ten strengste verboden.  (C)
6. De reiskennel moet aparte voedsel- en waterbakjes bevatten, vastgemaakt aan de deur of vloer en te vullen  zijn zonder de kooi te openen. 
7. De bodem van de reiskennel kan bedekt zijn met absorberend materiaal, zoals een deken, krant, enz. 
Stro is verboden. 
8. Het dier mag tijdens het reizen geen riem of muilkorf dragen. Deze items moeten apart worden vervoerd. 
9. Het dier moet er gezond uitzien en mag geen tekenen van lichamelijke zwakte of letsel vertonen. 
10. Het dier mag geen kalmerende middelen of enig ander geneesmiddel zonder recept gebruiken.

Wat kost het om ons dier te vervoeren?

Hoeveel kost het reizen van huisdieren? Om een ​​nauwkeurige offerte voor de reis van uw huisdier te kunnen geven, hebben we de details van de reis nodig. Elk van onze offertes is verschillend en gepersonaliseerd met de volgende kenmerken: 

  • Verzamelpunt voor huisdieren.
  • Afleverpunt voor huisdieren.
  • Huisdierentype: hond, kat, enz 
  • Wilt u dat wij een reiskennel leveren?
  • Wilt u een deur-tot-deur-service of luchthaven naar luchthaven? 
  • Welk Serviceniveau is vereist?
  • Wilt u een volledig begeleiding door Anita of door de manifestlading? 

We snappen het dat u een idee van de kosten nodig heeft voordat u verder gaat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat u weet voor welke kosten u komt te staan! 

 Voor info of aanvraag offerte: info-transport@mastin-lounge-espagnol.nl

Voor reservering: reservering-transport@mastin-lounge-espagnol.nl